Nieuw Monster 137083-00 - iSport Compete InEar Blue Koptelefoon Bekijk groter

Monster 137083-00 - iSport Compete InEar Blue Koptelefoon

002952.01

Nieuw product

100 Items

€ 36,00

Meer informatie

De Monster iSport Compete zijn speciaal ontworpen voor gebruik tijdens het sporten. Door de Pure Monster Sound geluidsisolatie wordt het geluid nog mooier. Bij de Monster iSport Compete worden drie verschillende maten oorclips en ear-tips geleverd, zodat de headphones perfect in jouw oren passen. Hierdoor ben je er zeker van dat ze niet uit je oor vallen tijdens het sporten. Door middel van het bedieningspaneel en de ingebouwde microfoon kun je jouw muziek besturen of telefoontjes beantwoorden. Tevens is de Monster iSport Compete volledig zweetbestendig, dus je hoeft niet bang te zijn dat de headphones door het zweet kapot gaan.


Pure Monster Sound: De perfecte fit van de Monster iSport Compete zorgt voor 90% geluidsisolatie. Hierdoor heb je een helder geluid en een krachtigere bass. Dit zorgt er voor dat jij je volledig kan focussen op je sportsessie en niet wordt afgeleid.


Gepatenteerde Sportclip: Om te zorgen dat je oortjes goed in je oren blijven zitten, worden er bij de Monster iSport Compete drie verschillende oorclips en drie verschillende oor-tips meegeleverd. Zo kun je het beste formaat voor jouw oor kiezen en vallen de oortjes niet snel meer uit je oor.


ControlTalk: In de kabel van de Monster iSport Compete zit een bedieningspaneel en microfoon ingebouwd. Hiermee kun je telefoontjes beantwoorden en je muziek starten of pauzeren. Zo kun je makkelijk alles bedienen en toch gewoon blijven sporten.

30 andere producten in dezelfde categorie: